HTML

Névjegy

Mentsük meg a könyveket! Sok könyv tűnik el a polcokról, mert a kiadók nem adják ki újra. Vagy elfelejtik, vagy nem látnak benne elég hasznot, esetleg már nem trendi a szerző, nem is érdekes miért. Ez a blog igyekszik elérhetővé tenni az elfeledett, nehezen beszerezhető könyveket is.

Archívum

Friss topikok

Szünidős olvasnivaló

2010.12.28. 13:30 Guy Montag

Ismét egy ifjúsági regényt ajánlanék figyelmetekbe, a kedvelt Delfin könyvek sorozat egy darabját. Sajnos ez a könyvem is eltűnt az évek során, gondolom ez is kölcsönben felejtődött valakinél. Már csak ezért is imádom az e-book-ot. A Kindle-t pedig senkinek nem adom kölcsön.

A történet egyszerű, egy kamasz srác olyan csoda részese lesz, amely bárkinek, még a felnőtteknek is megmozgatja a fantáziáját: egy nap azt veszi észre, hogy nadrágja zsebe soha nem üres, akárhányszor belenyúl, lapul ott egy százas. Ki ne vágyna egy ilyen nadrágra? Innentől egyszerű azonosulni a főhőssel, s belefeledkezni a történetbe. Aztán jönnek a komplikációk, kiderül, hogy a könnyen jött pénz máshol hiányzik, s persze mások is szemet vetnek a csodatévő nadrágra.

Könnyű, élvezetes olvasnivaló, amit szívesen újraolvasok felnőttként is. Kamaszok részére pedig kihagyhatatlan!

Lundgren Max: Az aranynadrágos fiú

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://f451.blog.hu/api/trackback/id/tr852543926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása